Despre noi

Dragostea pentru animale este ocupația  noastră  de zi cu zi.

Despre noi

Cabinet Veterinar AnimaDoc, situat în cartier Mărăști, Cluj-Napoca, oferă servicii specializate de medicină veterinară, precum: consultații, vaccinări, deparazitări, examene de laborator, tratamente, microcipare și eliberare pașapoarte internaționale și toaletaj de întreținere.

Urgențe medicale non-stop

Tel: 0755492224

 

De ce noi ?

Punem preț pe fiecare caz în parte și suntem gata să ne depășim limitele pentru a ne asigura că animalele pe care le tratăm sunt fericite.

Înțelegem importanța îngrijirii corecte și facem tot posibilul să vă oferim servicii la cele mai înalte standarde.

Echipa AnimaDoc 

Pentru că suntem la început de drum, echipa noastră este mică, dar te asigurăm că suntem dedicați în tot ceea ce facem.

Andreea FeneȘanu

Andreea FeneȘanu

Medic veterinar

 

   Absolventă a facultății de medicină veterinară, promoția 2015, Andreea își dedică timpul tratării animalelor și trăiește fiecare zi făcând ceea ce ii place cu pasiune și implicare. Noblețea și satisfacțiile acestei meserii au impins-o spre alegerea acestei facultăți dar și experiențele sale din copilărie, fiind mereu înconjurată de animale.

 Dacă în timpul facultății, în perioadele de practică, prefera animalele de rentă, odată cu finalizarea studiilor, Andreea, a avut șansa să lucreze alături de medici la fel de dedicați, acumulând experiență în tratarea animalelor de companie și redând la rândul ei medicilor mai tineri din experiență ei.

   Mereu cu zâmbetul pe buze și vocea calmă, Andreea, vă va fi alături cu empatie și vă va ajuta indiferent de situație.

ȘTEFANA RETIȘAN

ȘTEFANA RETIȘAN

Tehnician veterinar & Groomer

 

  Absolventă a facultății de drept, Ștefana, tehnicianul nostru veterinar și groomer, a urmat cursurile centrului de formare profesională, Professional Care, împinsă fiind de iubirea necondiționată față de animale insuflată de bunicii ei încă din copilărie dar și cursuri de toaletaj la Klastil- Grooming school.

 Ștefi, așa cum o numim noi, iubitoare și “mămică” de pisici, s-a alăturat și dedicat, echipei noastre, aducând valoare, profesionalism și multă voie bună.

 

CHIVE

CHIVE

CEO AnimaDoc

Am luat naștere la finele anului 2020, în vremuri tulburi, dar iubirea față de animale ne-a motivat să facem totul cu profesionalism și să nu renunțăm.

Cabinetul AnimaDoc dispune de o sală de așteptare modernă, sală de consultație și tratament, sală de chirurgie și un spațiu cochet pentru toaletaj.

 

Sala asteptare AnimaDoc Cluj

Sala de așteptare AnimaDoc Cluj

Sala de așteptare este spațioasă, deservită de o baie proprie și televizor, pentru ca tu să te simți confortabil și relaxat cât timp noi ne facem treaba responsabil.

 

Sala de consultații AnimaDoc Cluj

Spațiul este prietenos, amenajat astfel încât atmosfera să fie una relaxantă pentru toți.

 

Sala consulatatie AnimaDoc Cluj
Consultatie AnimaDoc Cluj

Echipament AnimaDoc Cluj

Investim periodic în echipamentul necesar pentru desfășurarea activităților, adaptat nevoilor de zi cu zi.

Spațiu toaletaj AnimaDoc Cluj

Încăperea pentru diferite servicii de toaletaj de întreținere (tuns, splălat, uscat, periere etc) este una sigură, primitoare și echipată corespunzător.

 

 

 

Vezi adresa pe hartă