Consultații și tratamente

Examinarea clinică oferă informații despre starea de sănătate și stabilește dacă sunt necesare investigații suplimentare sau tratamente veterinare.

Ce presupune un consult?

Un consult general anual și un set de analize de rutină pot confirma starea de sănătate a companionului dvs. sau pot detecta din timp eventualele probleme de sănătate.

Pe măsură ce animalul îmbătrânește, examinările trebuie făcute din ce în ce mai des. Credem cu tărie în îngrijirea preventivă!

În timpul unui consult, vom efectua o examinare cuprinzătoare, de la vârful nasului până la coadă, cu o atenție deosebită asupra modului în care reacționează, modului în care se mișcă, vom examina dacă ochii, urechile și nasul sunt curate, modul în care se simt abdomenul și pieptul, starea pielii și a blănii, greutatea în raport cu dimensiunea, vom evalua dinții, igiena orală, stadiul unghiilor și temperatura corpului.

Consultatii veterinare

Dacă este necesar, vom face recomandările care se impun:

Examene de laborator 

Dietă și alimentație sănătoasă

Tratamente veterinare

Consult veterinar

Știm că animalul dvs. de companie este un membru important al familiei, de aceea vom stabili o serie de proceduri de bază de urmat.

Pentru început, este important ca acesta să se familiarizeze cu noul ambient, astfel încât animăluțul să se simtă confortabil. 

Consulatația veterinară vă va ajuta să stabiliți ce vaccinări sunt adecvate în funcție de caz, să înțelegeți schema de vacinare și ce deparazitări sunt necesare periodic pentru o stare de sănătate bună. 

Dacă se impun, vă putem solicita efectuarea de teste de diagnostic, cum ar fi analiza sângelui, analiza urinei sau teste rapide pentru paraziți.

Detectarea timpurie și corectarea problemelor medicale vă vor ajuta să vă asigurați că animăluțul dvs. va trăi o viață lungă, sănătoasă și activă.

Programări la tel. 0755492224

Tratamente veterinare

Tratamente veterinare

După o examinare clinică amănunţită urmată, după caz, de investigaţii paraclinice, este foarte importantă respectarea schemei de tratament. 

Pentru ca tratamentele să fie încununate de succes, este necesară o implicare și o bună comunicare cu stăpânii de animale.

După caz, pot fi necesare proceduri clinice simple (injecţii, administrarea medicală orală, toaletă medicală, vidare glande perianale, tratamente perfuzabile etc. Este foarte important să ascultați indicațiile medicului.

Pentru tratamentele care urmează o anumită schemă de tratament, vă vom instrui despre căile și tehnicile de administrare a acestora.

De asemenea, vă stăm la dispoziție cu sfaturi de bune practici pentru recuperarea postoperatorie și a dozelor de medicamente adecvate. 

Programează un consult clinic complet la telefon 0755492224.

Vezi adresa pe hartă