Analize veterinare

Analizele veterinare și testele rapide stabilesc  diagnosticul și tratamentul corect.

Importanța analizelor la timp

Analizele de biochimie si hematologie pot fi de multe ori extrem de necesare si urgente. Rezultatele permit un bun management si un ajutor de cele mai multe ori absolut necesar in stabilirea unui diagnostic cat mai rapid si cat mai exact.

Este recomandata efectuarea unui set complet de analize o dată pe an în cazul animalelor tinere și de două ori pe an pentru animalele batrâne, pentru a le monitoriza starea de sănătate.  Animalele îmbatrânesc mai repede decât noi, astfel problemele de sanatate pot aparea mai devreme decât am putea crede.

servicii AnimaDoc Cluj

Servicii analize AnimaDoc

Analize de sânge

Analize de urină

Teste rapide de laborator

Ecografie veterinara

Știm că animalele de companie pot ascunde multe probleme pe care chiar și cel mai atent părinte nu le poate recunoaște.

Pentru a înțelege starea sănătății animalului dvs. de companie este posibil să vă recomandăm unul sau mai multe teste pe baza riscurilor impuse de rasă, a semnelor fizice, a sexului și vârstei acestuia și ca modalitate de a aborda preocupările pe care le aveți cu privire la sănătatea lui.

Dacă observați modificări în comportamentul animalului dvs. de companie, cum ar fi creșterea setei sau urinării, pierderea poftei de mâncare, pierderea în greutate sau letargie, poate fi un semn că este nevoie de o vizită la veterinar.

Dacă sunteți îngrijorat de faptul că ceva nu pare a fi în regulă cu animalul dvs. de companie, vă rugăm să ne sunați pentru a programa o evaluare medicală. Telefon: 0755492224

Analize laborator

La fel ca oamenii, animalele au nevoie de analize de laborator, mai ales după o anumită vârstă. Chiar și animăluțele care aparent sunt fericite și sănătoase, pot ascunde probleme medicale care pot deveni serioase.

Testarea de rutină a sângelui vă poate ajuta să determinați posibile boli în stadiile incipiente, când tratamentele și o dietă corespunzătoare pot ameliorara starea de sănătate.

Lal interpretarea analizelor, medicul veterinar poate repera din timp afecțiuni ale rinichilor, ficatului, pancreasului, musculaturii, anemii etc.

Analiza urinei este adesea neglijată, dar foarte importantă pentru determinarea stării de sănătate. La fel și testarea fecalelor. 

Alte teste rapide includ: test Giardia, test Babesia, test Parvoviroză, test paraziți, virusul imunodeficientei feline (FIV), virusul Leucemiei feline (FeLV)

Pentru analize de laborator este necesară o programare. Telefon: 0755492224

Verifică prețurile serviciilor noastre:

Vezi adresa pe hartă